E-sigaretten oorlog in Nederland

Na de supermarkt oorlog is nu de e-sigaretten oorlog begonnen. RUYAN, de orignele uitvinder van de e-sigaret schudt het hoofd bij het zien van de vele nep e-sigaretten die momenteel in Europa en dus ook in Nederland en België aangeboden worden aan dump prijzen. Het probleem dat zich stelt is niet zozeer de concurrentie maar de geloofwaardigheid van het produkt.


De Ruyan e-sigaret is een uitvinding van Hon Lik uit Hong Kong. De RUYAN kreeg het patent EP 1618803 A1 mee en kan dus in Europa en andere delen van de wereld verkocht worden. De fabrikant en de verdeler van de RUYAN e-sigaret producten heeft alle nodige wetenschappelijke onderzoeken laten uitvoeren en is momenteel de marktleider in de sector. Ruyan bezit de nodige certificaten en voert wereldwijd een transparante campagne. De Ruyan producten zijn van een hoge kwaliteit, zowel de electronische onderdelen als de gepurifieerde nicotine. Maar ondertussen zijn er al kapers op de kust, en die verkopen gelijkaardige e-sigaretten.


De vraag die zich stelt is, hoe zit het met de controle op deze toxicologische producten? Behalve RUYAN zijn er geen aanbieders die een patent op zak hebben of wettelijke informatie geven over de samenstelling van hun producten. Hoe zit het met de verantwoordlijkheid van dergelijke aanbieders? Hoeveel is iemand die wil stoppen met roken zijn gezondheid waard? 80 euro voor een nep e-sigaret met een grote kans dat die straks ergens in de vuilbak verdwijnt en de koper terug overstapt naar de kankerstek of 147 Euro voor een originele RUYAN? Misschien is de beste methode om te stoppen toch de cold turkey?


Neem een kijkje op www.youtube.com/Ruyanstore of via ruyanstore.ecrater.com en kijk naar de hilarische filmpjes van de No Stank You anti -rook campagne. Lachen geblazen met een doordenkertje!


N.B. Publicatie van dit artikel op deze site wil niet zeggen dat wij (Forces Nederland) achter dit product staan. Wij geloven niet in roken als nicotineverslaving. Wél achten wij het belangrijk dat de lezers van deze site ook dit soort informatie krijgen, zodat ze zélf een oordeel kunnen vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download poster

Citaten

 • "Es ist schwieriger, eine vorgefaßte Meinung zu zertrümmern als ein Atom."
  (Het is moeilijker een vooroordeel aan flarden te schieten dan een atoom.)
  Albert Einstein

 • "Als je alles zou laten dat slecht is voor je gezondheid, dan ging je kapot"
  Anonieme arts

 • "The effects of other people smoking in my presence is so small it doesn't worry me."
  Sir Richard Doll, 2001

 • "Een leugen wordt de waarheid als hij maar vaak genoeg wordt herhaald"
  Joseph Goebbels, Minister van Propaganda, Nazi Duitsland


 • "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."
  Mahatma Gandhi

 • "There''s no such thing as perfect air. If there was, God wouldn''t have put bristles in our noses"
  Coun. Bill Clement

 • "Better a smoking freedom than a non-smoking tyranny"
  Antonio Martino, Italiaanse Minister van Defensie

 • "If smoking cigars is not permitted in heaven, I won't go."
  Mark Twain

 • I've alllllllways said that asking smokers "do you want to quit?" and reporting the results of that question, as is, is horribly misleading. It's a TWO part question. After asking if one wants to quit it must be followed up with "Why?" Ask why and the majority of the answers will be "because I'm supposed to" (victims of guilt and propaganda), not "because I want to."
  Audrey Silk, NYCCLASH